Мистерии около смъртта на Ангел Христов от популярните братя Галеви. В

...
Мистерии около смъртта на Ангел Христов от популярните братя Галеви. В
Коментари Харесай

Какви са версиите за смъртта на Ангел Христов от братя Галеви

Мистерии към гибелта на Ангел Христов  от известните братя Галеви. В събота вечерта излезе информация, че  Христов е умрял от инфаркт , като се допуска, че се е прибрал в България преди дни. Той е умрял във вилата си в дупнишкото село  Ресилово

Вътрешният министър Иван Демерджиев съобщи, че ДНК тест е  потвърдил самоличността на Христов.  Установено е, че той не е влезнал в страната със собствен документ за идентичност и че в случай че е употребил някакъв документ, той не е бил същински, добави Демерджиев. Работи се и по версията  Ангел Христов да не е влезнал жив в страната , заяви вътрешният министър.

Припомняме, че братя Галеви  избягаха от страната през 2012 г.  малко преди да получат дефинитивни присъди от 5 и 7 година затвор за рекет и изнудване. Двамата с Пламен Галев  се издирваха от Интерпол  с алена бюлетина, чиято отминалост изтича  през 2024 годинa.

В неделя  прокуратурата стартира две следствия  във връзка със гибелта на  Христов .

Първото следствие ще открива аргументите за гибелта  и ще би трябвало да удостовери самоличността на Христов. По първични данни по тялото на мъжа  няма следи от принуждение . Въпреки това е назначена  аутопсия , а  плануваното за през днешния ден опело е отсрочено.

Второто  следствие е за  вещно укривателство . То цели да откри помагал ли е някой на Христов да се укрие в дома си в Ресилово и какъв брой време е траяло това.

„ Как и по кое време е влезнал в България  близките му дават спорни сведения „, съобщи Демерджиев.

Версиите  по какъв начин Христов е  влезнал в България и от кое място е дошъл са най-различни.  Едната е, че присъдата от 5 години, която получи за присъединяване в проведена незаконна група и рекет, е с изтекла отминалост – минали са повече от 10 години и  той не е имал законови проблеми да се прибере.  Втората е, че влезнал с  фалшив паспорт .

Междувременно  кметицата на село Ресилово  Мариана Доцина съобщи, че  в никакъв случай до в този момент не е виждала никой от братя Галеви  и е  схванала  от медиите за  смъртта  на Христов.

За момента органите на  МВР са поискали от нея само информация за местоположението на парцела му.

Тя сподели още, че  не е издавала уверение за гибел  на Ангел Христов.

Полагат се усилия  да се откри дали на територията на България  се намира и другият така наречен брат Пламен Галев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР